» »

NBA sezona 2023-2024

NBA sezona 2023-2024

Temo vidijo: vsi
««
37 / 50
»»

Leo II ::

Groot je izjavil:

Ja trener OKC je presenetljivo hitro padel na playoff testu. Ekipi, katere glavno orožje je hiter prenos žoge, je naročil pretepaško igro z obilo prekinitev. Kot sem sam napovedal že pred to serijo, pot do zmage DAL vidim samo če se stepejo in takšna igra OKC jim gre direktno na roke. Če bi sodniki opravili svoje delo tako kot je treba, bi pa itak tekmo zaključili že ob polčasu, saj bi OKC že zdavnaj izgubil Dorta.


Ampak če gledaš tekme Dallasa posebej od all star naprej, sicer že celo sezono, vedno razliko delajo (tudi včeraj) ko pushajo tempo. Na postavljeno je bolj rovovska bitka. V seriji je/bo odločilno kdo bo uspel čim bolj zaustaviti hitro igro nasprotnika, sam pa uspeti igrati tega čim več. Imo seveda.

Kurzweil ::

Še vedno pravim, da je ena bolj pomembnih stvari na zadnji tekmi oz. v tej seriji, da Luki uspeva obdržat mirno glavo. Da bi po meni skakal en Dort, ko ima Luka že tako poškodovano marsikaj, ob tem pa dobil vse mogoče udarce, Dort pa dobi osebnih napak zgolj za vzorec. Potem pa na drusi strani nad SGAjem se piska pa prav vse.

Že ogromno košarkarjev je povedalo, da je Luka v resnici močnejši, kot bi si kdo na prvi pogled mislil, kar nekateri pajaci tu mislijo, da je izključno debelost. In s časom se je zgleda folk navadil, da se po njem pač tepe, brez osebnih napak. Zaradi te moči je tudi tako dober v prodorih in pogosto izsiljuje te "and one"... tudi, ko se v obrambi postavi, ga težko prestaviš, je pa za to cena hitrost, ki pa jo Luka ne potrebuje toliko, ker pač uporablja podobno kot Jokić svoj IQ in ne zgolj surovo atletiko, da ne rečem zaletavost večine teh košarkarjev. V vsakem primeru, pa bi moral biti kriterij isti, ampak absolutno ni, udarec po roki, je udarec po roki... komolec v glavo, je komolec v glavo... brca Dorta naprimer, ki je bila namenjena nekam, pa pač izključitev. Pišem precej raje to sedaj po zmagi, ker sicer bi se kakšen troll oprijel za to, kot da je nek izgovor, ampak kdor ima oči in vsaj malce občutka za objektivnost to vidi.

Druga velika stvar pa je, da se je OKCju zgodil PJ Washington... če so po 2. tekmi navijači OKCja v en glas, da se PJW ne more ponoviti, se je to včeraj ponovilo... sedaj se vrstijo komentarji in šale na ta rečun, kar zna zelo pozitivno vplivat na razbremenitev Luke, Irvinga in spacing Dallasa. Tole je zlata priložnost, da jo DAL izkoristi, da pa PJW naslednjo tekmo slučajno na začetku zadene trojko ali dve, pa sploh...

Je pa Mark Daigneault postavil igro OKCja tako, kot je niso vajeni, torej wrestling, s številnimi umazanimi vložki, ker tudi kaže na določeno nemoč OKCja. Pravtako, kot ste že omenili, ta ekipa OKCja še ni bila v takšnem položaju, torej da so izgubili 2 tekmi zapored na takšen način.

Škoda, da v tej igri ni Kleberja, ki bi seveda dodal svoje v obrambi, kot sta včeraj povedala Franko in Lamut, bi na mestu Livelyja (ta participacija v playoffu je zanj res zlata vredna, kar se izkušenj tiče, za ekipo pa seveda njegova energija), če se ta ne bi izkazal s prostimi meti, lahko tu vskočil Kleber, ki bi bil zlata vreden tudi v obrambi, kot sem že napisal... po zadnjih tekmah, ko je zadeval tudi za 3 točke, ni vrag, da ne bi ob solidni igri Luke, Irvinga in Washingtona dobil povsem odprte mete. Ko sem že ravno pri visokih igralcih, moram pohvalit Cheta Holmgrena, na trenutke je kar impresivno, kako pri svoji kilaži stoji pod košem, bi človek mislil, da ga lahko odnese vsak, ki ima proper atletsko postavo, pa se možakar ne da. Za svojo višino je dober tudi v napadu oz. metu.

Je pa noro, kako se je izgubil Exum.

4. tekma med OKC in DAL bo verjetno nora. Fight od prve minute in verjetno serija umazanih potez. Ključno bo, da bo DAL povsem sfokusiran na igro in ne bo nasedal kakšnim provokacijam, ker sedaj bo OKC počasi že v položaju, ko bo uporabil vsa sredstva. Upajmo, da ne pride do kakšne poškodbe, recimo Luke, če bo sodniški kriterij takšen kot na tej 3. tekmi, da bo lahko Dort skakal po njem, potem res ne vem... ta sodniški ceh resnično nima nekih sestankov, kjer se malce pogovorijo? Ker tole je na trenutke noro.

judoka ::

Exum je res padel v PO zaenkrat. Mogoce se mu zgodi PJ brake out...

Zvezdica27 ::

OKC izgleda žrtev svojih pričakovanj. Super je tole, zaenkrat

zz

nejc_nejc ::

Oklahomci so že zgubil zivce, telicki jih pa isto tepejo ne si oci zatiskat oziroma ne vidite ker ne gledate v noge in kolena pri igralcih brez žoge.

To, da zgleda pretepaska tekma, je v veliki meri odraz "neznanja" mladine na igrišču. Ker grejo v ihti na prvo, brez premisleka.

Kurzweil ::

nejc_nejc je izjavil:

Oklahomci so že zgubil zivce, telicki jih pa isto tepejo ne si oci zatiskat oziroma ne vidite ker ne gledate v noge in kolena pri igralcih brez žoge.

To, da zgleda pretepaska tekma, je v veliki meri odraz "neznanja" mladine na igrišču. Ker grejo v ihti na prvo, brez premisleka.


Seveda, da igra DAL podobno, temu se reče prilagoditev. Da pa jih telički tepejo isto, kot OKC, pa absolutno ne bo držalo. Pa tudi, če bi jih, vsaj sodniki piskajo ne tako... torej, če je treba gledat v noge in roke in ne sodnike, potem je to točno to, kar govorim. Dort skače po Dončiču, kar je bilo tako jasno že pred serijo, to je del taktike, vedno je bilo... in ne nekega "neznanja" mladina, kot si napisal. To kar dela Dort, ne počne nihče drug oz. povej, kdo je to pri DAL, glede na to, da praviš, da je DAL isti :D

To, da imamo bolj fizično igro/tekmo, je odraz marsičeca, tega kar si napisal, pa seveda tudi napotkov strokovnega štaba, navsezadnje je tudi trener še mlad, ko je govora o trenerjih...

Kurzweil je izjavil:

nejc_nejc je izjavil:

Oklahomci so že zgubil zivce, telicki jih pa isto tepejo ne si oci zatiskat oziroma ne vidite ker ne gledate v noge in kolena pri igralcih brez žoge.

To, da zgleda pretepaska tekma, je v veliki meri odraz "neznanja" mladine na igrišču. Ker grejo v ihti na prvo, brez premisleka.


Seveda, da igra DAL podobno, temu se reče prilagoditev. Da pa jih telički tepejo isto, kot OKC, pa absolutno ne bo držalo. Pa tudi, če bi jih, sodniki ne piskajo, kot bi morali... torej, če je treba gledat v noge in roke in ne sodnike, potem je to točno to, kar govorim. Dort skače po Dončiču, kar je bilo tako jasno že pred serijo, to je del taktike, vedno je bilo... in ne nekega "neznanja" mladina, kot si napisal. To kar dela Dort, ne počne nihče drug oz. povej, kdo je to pri DAL, glede na to, da praviš, da je DAL isti :D

To, da imamo bolj fizično igro/tekmo, je odraz marsičeca, tega kar si napisal, pa seveda tudi napotkov strokovnega štaba, navsezadnje je tudi trener še mlad, ko je govora o trenerjih...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Kurzweil ()

nejc_nejc ::

.
....torej, če je treba gledat v noge in roke in ne sodnike, potem je to točno to, kar govorim...
.
tega ne razumem..

Ok bomo rekli bolj moška igra, je pa to daleč od hokejskih pretepačev.

Ne vem koliko in kje si kdaj igral basket in kako so te na treningih učili tepst nasprotnika, ga provocirat, da znori (Dort, kar ni neizključljivo....) tako, da sodnik ne vidi.
Ni vse tako trivialno kar"glumijo" na parketu.

Ze poskodba Donketa, je lahko takticni spin.

Da se razumemo, razvijam debato, več pogledov....

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: nejc_nejc ()

Kurzweil ::

Ne vem, zakaj je treba vleči neko primerjavo s hokejom? To je tako, kot da bi pisal, ta so hokejisti pussyji, ker je tisto daleč od boksa oz. neke borilne veščine pač.

Meni je sicer všeč malce bolj groba igra, ampak tako, da ne to pomeni rizika za poškodbe, kot je to v primeru Dort-Dončič. Še bolj pa mi je fino, če se potem vzame isti kriterij za obe ekipi.

Ne pa da Dort in ostali pri OKC celo tekmo mlatijo po Luki in se ne piska skoraj nič, ne vem, zato ker je Luka to navajen? Ali kakšen je argument, pa čeprav bi morali biti sojenje isto. Ne pa da se nad SGAjem piska dobesedno vse, na drugi strani SGA dobesedno objame Gafforda in nič. Tole je milo rečeno debilno.

Itak, da večji kot je vložek, bolj kot so pomembne tekme, bolj kot se iščejo vsa mogoča sredstava in če hočeš frustracije, več je umazane igre, trash talka in 1001 packarija, od ščipanje, komolčkov v rebra, da na naštevam 2 dni.

Ampak še enkrat, govorim o fucking nevarni igri Dorta & Co., ko že tako poškodovanega igralca brca, spotika, podira, ne izbira sredstev. To kar je počel Dort, ni niti v 50% počel nihče pri DAL.

DAL se je seveda prilagodil, kako pa boš igral?

Pa ni tu samo neenakovredno sojenje, vemo, kako je z Luko... provociranje prenese, toliko je že balkanca, ampak to, da pa se sodi po dveh povsem drugačnih kriterijih njemu in SGA, pa bi se odpeljalo tudi meni.

Prav nihče ni rekel, da se DAL ni prilagodil in igra grobo, ampak vse to zaradi dejstva, da je OKC ob svoji nemoči šel zavestno v tole taktiko in seveda pristop, ki ga prinašajo frustracije, ker so pač kot 1. ekipa rednega dela navajeni, da gredo stvari bolj ali manj smooth. Tole jih še ni doletelo.

Samo še enkrat bom napisal, saj se igra moško, samo da bo kriterij ENAK in da ne bo prevelikega rizika, kar se poškodb tiče. Če bi sodniki včeraj nad Luko piskali to, kar so leta nazaj nad Hardnom, ali pa sedaj Embiidu, bi včerja Dort odletel iz igre po prvem polčasu, Luka pa imel 30+ prostih metov.

Se pa spomnim par sezon nazaj, kako je vodstvo lige govorilo o tem, da bodo sankcionirali tole klofanje po centrih, ki ne morejo zadevat proste mete... če se prav spomnim, je bilo to v času Deandreja Jordana, ali je bil nekdo drug... zgleda se to ni prijelo :D Pa ne pravim to v smeri, da se DAL dogaja kakšna krivica, ampak overall kar se tiče lige NBA...

nejc_nejc ::

Se strinjam...neenakovredno sojenje.
Taboljše ekipe morajo to presegati. DAL sinoci je.

Oba pa tudi veva, da si je Luka z svojimi pripombami ter verbalnimi izpadi sodnikom, prej, tega sam kriv.

Še en pogled.
Koliko vplivnih kosarkarjev v NBA je evropejcev?
Ali misliš da amerov to ne moti?

Hokej sem zato vem potegnil ker tam so igralci, ki ne igrajo hokeja, temvec so placani za ekscese....

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: nejc_nejc ()

Kurzweil ::

Točno to je to, kar sem pisal ja... da mora DAL samo ostat sfokusiran in se ne obremenjevat, kar njega pač zna vržt s tira... takole malce v razmislek, kakšen bi bil včeraj rezultat, če bi se SGAju sodilo isto, kot Luki...?!

sem že tudi jaz pomislil na to, ampak saj, tudi SGA je Kanadčan recimo... pa Američani niso niti Antetokunmpo, Jokić, tudi Embiid, ki je zdej Američan, lahko pa bi bil tudi Francoz in Kamerunec... je pa res, da Embiid pa res dobi prostih metov :)) Ampak a ni to žalostno, da pridemo do takšnih zaključkov oz. dvomov v sojenje... in, če to vse skupaj Američane moti, potem imamo problem oz. je stvar debilna. Ampak ja, težko da nek Ameriški sodnik najde simpatije z nekim Balkancem... kar pa vseeno ne pomeni, da lahko imaš na tako pomembni tekmi tako veliko razliko v sojenju za SGAja in Luko.

Plačani za marsikaj, mogoče tudi ekscese... vsekakor pa ne, da te nekdo hoče na vsak način poškodovat, ko si že tako poškodovan...

nejc_nejc ::

Ja to je isti nivo kot belec v Teksasu. Žal.
Spomni se scene "blek lives mater" in kdo je bil promotor, kar je debilno ima pa svoj vzrok.
Take stvari se pometajo pod preprogo na žalost pa obstajajo.
Itak so važne tv pravice ter razprodana dvorana.

Zakaj je tekma ob 16.30....matineja?, meni sicer paše.
Upam, da pridejo v veliki finale in to je to.

fur80 ::

nejc_nejc je izjavil:

Se strinjam...neenakovredno sojenje.
Taboljše ekipe morajo to presegati. DAL sinoci je.

Oba pa tudi veva, da si je Luka z svojimi pripombami ter verbalnimi izpadi sodnikom, prej, tega sam kriv.

Še en pogled.
Koliko vplivnih kosarkarjev v NBA je evropejcev?
Ali misliš da amerov to ne moti?

Hokej sem zato vem potegnil ker tam so igralci, ki ne igrajo hokeja, temvec so placani za ekscese....


SAG, da dobi 2x s komolcem v glavo, 1x brco v trebuh, pa da ga kak center podre, verjamem da ne bi zadel več nič. Nad Luko niso sodili niti 1 nešportno potezo včeraj. Je pa res, da bodo Luko na tak način sodniki utišali v prihodnje.

nejc_nejc ::

Luka je slabih 20 % tezji od ale xsandra in avtomatsko več prenese oziroma ga moras kar rukniti, da gre iz ravnotežja.

Avtoriteto si moraš izborit.....in kot neamer si jo bo.
Boš videl, čez par let.

arnecan1 ::

Naj dajo v naslednjo tekmo Markieff Morrisa, pa da še Dort malo poskusi svoje medicine, kako mu bo všeč.;((

Je pa res, da bi to bilo preveč očitno.

Sicer pa tukaj pri 7 sekundi je vidno, da je Luka izgubil živce in Dorta brcnil. Izgleda, da so sodniki to "spregledali". Nogoče celo namerno.

https://streamable.com/qc69lk

nejc_nejc ::

Tole z grobo igro veze nima.

Groot ::

arnecan1 je izjavil:

Naj dajo v naslednjo tekmo Markieff Morrisa, pa da še Dort malo poskusi svoje medicine, kako mu bo všeč.;((

Je pa res, da bi to bilo preveč očitno.

Sicer pa tukaj pri 7 sekundi je vidno, da je Luka izgubil živce in Dorta brcnil. Izgleda, da so sodniki to "spregledali". Nogoče celo namerno.

https://streamable.com/qc69lk


Poglej še video do konca pa boš videl da se je Dort po oddani žogi povsem brez pametnega razloga obrnil in začel gibanje proti Dončiću. Da sem sam na njegovem mestu in mi (se oproščam izrazu, ni na rasistični osnovi) ena opcica krene proti poškodovani nogi, bi ga sam še bistveno bolj brcnil.

kow ::

Nekateri ocitno niste gledali pozorno. Grob nameren prekrsek je na koncu naredil Kyrie nad Chetom, ampak ni bilo nobenega slabega namena. Dort pa namenoma "pretepa" igralce. Saj ni samo Doncica, tudi Lively je bil recimo zelo nevarno odrinjen. Nalasc te potegne za roko, dodatno odrine z boki ipd. Taksna obramba mora bit sankcionirana. Namen je namrec, da se napadalni igralec pocuti ogrozeno in ne upa iti 100% na kos.

Kurzweil ::

@arnecan1, hahah, celo sezono greje klop, na naslednji tekmi pa bi dal Morrisa v prvi postavo :| Pa on kamikaze trak okol glave pa črn pas okol pasa :D Tam na klopi bi moral imet pripravljeno lepo 2x 2000$ v kuverti, da ob dven nešportnih kar direkt plača sodniku :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Kurzweil ()

nejc_nejc ::

Namen je namrec, da se napadalni igralec pocuti ogrozeno in ne upa iti 100% na kos.

To je namen vsake obrambe...
Zato pa izkoristiš, kot napadalec un polkrogec pod košem....

Kurzweil ::

Je pa drugače ravno draft lottery... upam, da zadnje ekipe ne bodo dobile prvih pickov, kolikor je le mogoče. Tankanje dela ligo samo nezanimivo...

Kurzweil ::

Haha. prav je ekipam, ki tankajo

Najslabše ekipe:

DET zadnja
WAS
POR
CHA
SAS
...

Lottery draft:

ATL prvi pick
WAS
HOU
SAS
DET

Atlanta je bila celo 10. po rednem delu in je igrala play-in :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Kurzweil ()

nejc_nejc ::


0.45 sekunda ko luka rukne dorta, direkt na gobec
in to samo pri podaji

čigra ::

Kakšna norišnica od tekme IND-NYK!
Mcconnel superiorno pokriva Brunsona.

Duhec ::

Samo res... na hitro pogledal nazaj posnetek za 1/4... nora Indiana, še bolj publika, nemočen NY.
Indiana na polovici 2/4 še kar drži razliko 20-22 pik.
Prenos na Arena Sport 2.
http://blackbird.si/

čigra ::

Vsaj 5 igralcev bo imela Indiana v double digits! Neverjetno.

Če dobijo NY, bo Bostonu kar težko (po moje).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: čigra ()

GupeM ::

nejc_nejc je izjavil:


0.45 sekunda ko luka rukne dorta, direkt na gobec
in to samo pri podaji

Ne, ga ne. Poglej počasni posnetek. Je bil že med prenosom pokazan. Flopal je, da je kar veselje.

Duhec ::

Indiana na polovici tekme še povečala prednost proti NYK 69:41
http://blackbird.si/

Kurzweil ::

Jaz mislim, da je tale serija med NYK in IND končana.

NYK ne more brez Robinsona, Bogdanovića, Annunobyja in Randla, preprosto nima več rotacije, da bi držala svojo signature obrambo, nekje se seveda začne poznat, da igrajo Brunson, Hart, Hartenstein, DiVincenzo (mimogrede, danes obupen) praktično ves čas... Brunson je tudi lažje poškodovan. Po drugi strani pa IND leti, Heliburton pa v primerjavi z začetkom playoffa spet igra, tako kot je večino rednega dela. Tale serija je po mojem mnenju končana....

IND ima kar malce srečo... v prvem krogu MIL brez Antetokunmpa, kasneje tudi Lillarda... zdej menjka dobesedno 1/3 IND oz. polovica nosilcev.

Kot pa sem že pisal, pa privoščim tako NYK, kot IND...

Bo pa toliko bolj zanimiva 2. današnja tekma... MIN-DEN... ki jo bom, če je bom gledal, verjetno jutri v službi kar precej preklel... nekako imam občutek, da bo DEN tole obrnil... oz. dobil serijo.

Duhec ::

Uf, kako všečno (vzvratno) zabijanje Toppina... :)
Indiana 94:60 dve minuti do konca 3/4...
NYK ne gredo trojke, sploh.
http://blackbird.si/

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Duhec ()

fur80 ::

Kurzweil je izjavil:

Jaz mislim, da je tale serija med NYK in IND končana.

NYK ne more brez Robinsona, Bogdanovića, Annunobyja in Randla, preprosto nima več rotacije, da bi držala svojo signature obrambo, nekje se seveda začne poznat, da igrajo Brunson, Hart, Hartenstein, DiVincenzo (mimogrede, danes obupen) praktično ves čas... Brunson je tudi lažje poškodovan. Po drugi strani pa IND leti, Heliburton pa v primerjavi z začetkom playoffa spet igra, tako kot je večino rednega dela. Tale serija je po mojem mnenju končana....

IND ima kar malce srečo... v prvem krogu MIL brez Antetokunmpa, kasneje tudi Lillarda... zdej menjka dobesedno 1/3 IND oz. polovica nosilcev.

Kot pa sem že pisal, pa privoščim tako NYK, kot IND...

Bo pa toliko bolj zanimiva 2. današnja tekma... MIN-DEN... ki jo bom, če je bom gledal, verjetno jutri v službi kar precej preklel... nekako imam občutek, da bo DEN tole obrnil... oz. dobil serijo.


Če pa bo sedaj šele 2:2?! Tekma je tudi ob 15:00, tako kot je LAC 2X nasul Dallas ob 15:00 in na koncu izgubil 4:2.

Kurzweil ::

@fur80, NYK ima še vedno prednost domačega terena... ampak jaz pravim, da NYK ne bo zmagal nobene tekme več. Kot sem napisal, razlogov kar nekaj, da pa ti manjkajo Randle, Bogdanović, Robinson in Annunoby, pa pač ne more iti. Rotacije ni... tudi Brunson rahlo poškodovan. Še enkrat, NYK ne bo zmagal v tej seriji nobene tekme več.

fur80 ::

Kurzweil je izjavil:

@fur80, NYK ima še vedno prednost domačega terena... ampak jaz pravim, da NYK ne bo zmagal nobene tekme več. Kot sem napisal, razlogov kar nekaj, da pa ti manjkajo Randle, Bogdanović, Robinson in Annunoby, pa pač ne more iti. Rotacije ni... tudi Brunson rahlo poškodovan. Še enkrat, NYK ne bo zmagal v tej seriji nobene tekme več.


OK, velja! :) Jaz pa pravim, da bo naslednjo zmagal NYK, pa da vidimo. :) Zakaj? Ker se mi zdi, da lahko teh 8 ekip premaga vsaka vsako in od dnevnega navdiha.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: fur80 ()

Kurzweil ::

No, vidiš... pa bo še tolk bolj zanimivo za gledat...

Kompleten NYK je druga zgodba... ko pa so brez, da ne pišem še enkrat... pa še to kar je, je preterano... seveda je evforija v NY in bo domača publika pravi boost, ampak mislim, da to ne bo dovolj...

čigra ::

fur80 je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

@fur80, NYK ima še vedno prednost domačega terena... ampak jaz pravim, da NYK ne bo zmagal nobene tekme več. Kot sem napisal, razlogov kar nekaj, da pa ti manjkajo Randle, Bogdanović, Robinson in Annunoby, pa pač ne more iti. Rotacije ni... tudi Brunson rahlo poškodovan. Še enkrat, NYK ne bo zmagal v tej seriji nobene tekme več.


OK, velja! :) Jaz pa pravim, da bo naslednjo zmagal NYK, pa da vidimo. :) Zakaj? Ker se mi zdi, da lahko teh 8 ekip premaga vsaka vsako in od dnevnega navdiha.


Momentum je na strani IND in njihovega trenerja Ricka.

Če ohrani obrambo na Brunsonu, je zadeva bolj ali manj zaključena za NYK. To kar so pokazali indijanci danes, je recept za nadlednje 2 zmage.

Kar se pa tiče teličkov, je najpomembnejša sprememba, da LD77 ne posiljuje več ekipe s svojimi SLOWMOTION step back tricami.

Čeprav bo Dallasu težko, če se Washington ustavi (ampak, lahko dobijo serijo - ampak ne z "egoizmom LD77 v napadu).

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Groot ()

fur80 ::

čigra je izjavil:

fur80 je izjavil:

Kurzweil je izjavil:

@fur80, NYK ima še vedno prednost domačega terena... ampak jaz pravim, da NYK ne bo zmagal nobene tekme več. Kot sem napisal, razlogov kar nekaj, da pa ti manjkajo Randle, Bogdanović, Robinson in Annunoby, pa pač ne more iti. Rotacije ni... tudi Brunson rahlo poškodovan. Še enkrat, NYK ne bo zmagal v tej seriji nobene tekme več.


OK, velja! :) Jaz pa pravim, da bo naslednjo zmagal NYK, pa da vidimo. :) Zakaj? Ker se mi zdi, da lahko teh 8 ekip premaga vsaka vsako in od dnevnega navdiha.


Momentum je na strani IND in njihovega trenerja Ricka.

Če ohrani obrambo na Brunsonu, je zadeva bolj ali manj zaključena za NYK. To kar so pokazali indijanci danes, je recept za nadlednje 2 zmage.

Kar se pa tiče teličkov, je najpomembnejša sprememba, da LD77 ne posiljuje več ekipe s svojimi SLOWMOTION step back tricami.

Čeprav bo Dallasu težko, če se Washington ustavi (ampak, lahko dobijo serijo - ampak ne z "egoizmom LD77 v napadu).


Sedaj je bilo že veliko receptov, ki pa so splavali po vodi, že po par minutah, ker so trenerji tekmo zanalizirali in pripravili igralce ravno na to kar so delali narobe. Verjetno bo IND igrala točno tako kot danes, NYK se bo pa ravno na to pripravil. :D To je 8 top ekip letos, verjamem da imajo vsaj 5 receptov in inačic, da se to danes ne ponovi. Denver bo šele sedaj pokazal ali se je pobral 2:2 ali so jih prečitali pri 3:1 pa še tedaj ima Denver minimalne možnosti. Tukaj je keša not in statistik, opcij, ekipe se celo leto pripravljajo na tole, skoraj podobno šahu, vendar z manjšim IQ-jem, zato pa so nekatere omejitve, ki jih ne morejo dopovedati igralcu v minuti odmora, v 2-eh dneh pa bodo že. :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: fur80 ()

čigra ::

NY je obremenjen s poškodbami in nima več takšne širine.

Je pa MSG ena od zibelk NBA, tako da IND ne bo lahko. Ziher ne.

fur80 ::

čigra je izjavil:

NY je obremenjen s poškodbami in nima več takšne širine.

Je pa MSG ena od zibelk NBA, tako da IND ne bo lahko. Ziher ne.


zato so pa verjetno danes počivali, sploh, ko so videli, da ne bo šlo in je izgledalo, kot da so brez idej, čeprav so jih že 2x premagali in to doma. ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: fur80 ()

nejc_nejc ::

GupeM je izjavil:

nejc_nejc je izjavil:


0.45 sekunda ko luka rukne dorta, direkt na gobec
in to samo pri podaji

Ne, ga ne. Poglej počasni posnetek. Je bil že med prenosom pokazan. Flopal je, da je kar veselje.

Ce tko mislis tud prav

Duhec ::

Of, kakšen začetek MIN proti DEN ... publika nori kot da je že finale...
http://blackbird.si/

Duhec ::

Pa je Denver kmalu vzpostavil ravnotežje in počasi povečeval prednost, ki je ob polčasu narasta na +15... in me je zmanjkalo...
3/4 je dobila MIN +4, zadnjo pa +3, vseeno premalo za preobrat.
Zmaga DEN 115:107 in izenačenje na 2:2
http://blackbird.si/

DejchSLO ::

Bravo Nuggets!

Kurzweil ::

Mi je pa še vedno zanimivo, kako je ATL kot 10. uvrščeno moštvo vhoda dobil 1. pick. Za to so imeli 3% možnosti!

Leo II ::

Še vedno malček več kot srečnež iz Mengša ki je imel 1:140.000.000 možnosti ;) pa je zadel.

Samael ::

Samael != Samuel

Kurzweil ::

@Leo II, eh, nebi zdej o možnostih, ker so tudi te možnosti za loterijski dobitek še velike, če smo že ravno pri tem. Torej Bronny gre v Atlanto :))

Utk ::

Leo II je izjavil:

Še vedno malček več kot srečnež iz Mengša ki je imel 1:140.000.000 možnosti ;) pa je zadel.

Eurojackpot je nekdo MORAL zadet, slučajno ga je kdor ga je. Prvega picka ni ravno MORAL dobit nekdo, ki ima 3% šans, ga bi lahko kdo drug, ki je imel 14 ali pa 10%.

Leo II ::

Dej ne nakladaj, nekdo ki je izpolnil 50 lističev je imel pa 50krat večje možnosti kot pa tisti ki je samo enega. Sem prepričan da je nekdo izpolnil vsaj 5krat več lističev kot tisti iz Mengša. Pa mišljeno je bilo kot zajebancija, ne nekaj kar bi se debatiralo v NBA temi...

GupeM ::

Utk je izjavil:

Leo II je izjavil:

Še vedno malček več kot srečnež iz Mengša ki je imel 1:140.000.000 možnosti ;) pa je zadel.

Eurojackpot je nekdo MORAL zadet, slučajno ga je kdor ga je. Prvega picka ni ravno MORAL dobit nekdo, ki ima 3% šans, ga bi lahko kdo drug, ki je imel 14 ali pa 10%.

Kaj pa tebi ni jasno?

First round pick je nekdo MORAL zadet, slučajno ga je kdor ga je. Eurojackpota ni ravno MORAL dobit nekdo, ki ima 1:140.000.000 šans, ga bi pa lahko kdo drug, ki je imel 1:70.000.000 ali 1:35.000.000 (tak, ki je vplačal več listkov).

Pa še to. Eurojackpot je lahko tudi neizžreban. First round pick pa MORA bit, tako da tvoja izjava še posebej izgubi smisel. V teoriji Eurojackpot lahko sploh nikoli, ampak res NIKOLI ni izžreban. First round pick je pa zagotovo vsako leto.

Utk ::

Slej ko prej eurojackpot pade.
Normalno da ni nič neverjetnega, da so dobili s 3%. Ne moreš pa to primerjat z loterijo, kjer imaš verjetnost 1:70 mio.

globoko grlo ::

A se velja mavs in 6?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
««
37 / 50
»»